?>

Genç liderler, ‘hata kültürü’ seminerinde buluşuyor…  

Son yıllarda gittikçe önem kazanan, sürdürülebilir büyüme ve başarı için olmazsa olmaz konularından biri haline gelen, 'Hata Kültürü' semineri, JCI Bursa Şubesi ve 4CEO organizasyonu ile genç liderler ve girişimcileri bir araya getirecek.

Bursa - 8 yıl önce

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bursa Şubesi, eğitim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

JCI Bursa Şubesi ve 4CEO Eğitim ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. işbirliği ile Bahçeşehir Üniversitesi Bursa Ofisi’nde düzenlenecek olan 'Yönetişimde Değişen Bakış Açısı: Hata Kültürü' adlı seminer, 12 Kasım 2016 Cumartesi günü iş dünyasının önemli isimlerinin konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleştirilecek.

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bursa Şubesi Başkanı Caner Öztosun, düzenleyecekleri seminerdeki amaçlarının, günümüzün ve geleceğin liderlerine ve girişimcilerine, hatalardan ders çıkarma ve hataları gelişim fırsatına çevirme konularında yeni bir bakış açısı kazandırmak olduğunu söyledi.

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bursa Şubesi Başkanı Öztosun, “Hata Kültürü olgusu özellikle son yıllarda ülkemizde yavaş yavaş gündeme gelmeye başladı ve bazı başarılı yöneticiler ve girişimciler otobiyografilerine artık hatalarım ya da başarısızlıklarım bölümlerini ekleyerek hata kültürüne dikkat çekmeye başladılar. Artık melek yatırımcıların kaynak ayıracakları girişimcilere 'Bu zamana kadar kaç firma batırdın?' sorusunun yönelttiği günümüzde, geleceğin lider ve girişimcilerine sadece parlak başarı hikayeleri anlatmak, geçmişi tekrarlamaktan başka bir işe yaramayacaktır.” dedi

Düzenledikleri seminerle Bursa iş dünyasının farklı kesimlerine ulaşmak istediklerini belirten Öztosun, “Bursa’da öğrenim gören lisans ve yüksek lisans öğrencilerine, Bursa iş dünyasının çeşitli sektörlerinde çalışan ve kendini geliştirmek isteyen kişilere, ticaret ile uğraşan ve rekabet ortamında fark yaratmak isteyen kişilere ve doğru girişimci olma yolunda ufkunu açmak isteyen girişimci ve girişimci adaylarına ulaşmayı hedeflemekteyiz” diye konuştu.

FARKLI SEKTÖRLERDE HATA KÜLTÜRÜ ELE ALINACAK

12 Kasım Cumartesi tüm gün sürecek 'Yönetişimde Değişen Bakış Açısı: Hata Kültürü‘ seminerinde kendi sektöründe uzun yıllar çalışmış ve çalışmakta olan uzmanlar ve işadamları, tecrübe ve bilgilerini paylaşacak. Ayrıca sunumlarda katılımcılara hata kültürü bakış açısının mevcut iş yaşamına nasıl uyarlanabileceği ve ne tür kazançlar sağlayabileceği ile ilgili de bilgi paylaşımları yapılacak.

Seminerde, 4CEO Eğitim ve Danışmanlık Tic. A.Ş. kurucusu Hakan Okay, ‘Hata kültürüne Genel Bakış ve İşletmelerdeki uygulama’, Tuğman Marka ve İletişim Danışmanlığı kurucusu Onur Tuğman, ‘Marka İletişimi ve Hata  Kültürü’, Doç. Dr. Volkan  Ekin ‘Spor Pazarlanması ve Hata Kültürü’, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şube Başkanı Onur Özkul  ‘Doğru Girişimci Olma Yolunda  Hata Kültürü’, 4CEO Eğitim ve Danışmanlık Danışmanı Muazzez Atilan ‘Hata Kültürüne Bakış Açısı ve Kişisel Gelişim’, 4CEO Eğitim ve Danışmanlık Danışmanı Neşe Cesur ‘Hata Kültürü  ile Sağlıklı Yaşam’, 4CEO Eğitim ve Danışmanlık Danışmanı Ufuk Sönemez ise ‘Liderlikte Hata kültürü’ konularında tecrübelerini paylaşacaklar.

Haftanın Öne Çıkanları

Capitol AVM'de yangın!

2016-10-31 12:00 - Gündem

Dilara Gönder o dizinin kadrosuna dahil oldu

2016-11-02 12:02 - Magazin

Hadise'den Aslı Enver'i çıldırtacak paylaşım!

2016-11-01 13:19 - Magazin

Nur Yerlitaş ve İvana Sert dudaktan öpüştü

2016-11-03 12:05 - Magazin

Ayazma Kilisesi’ne ilk kazma vuruldu

2016-10-31 22:08 - Gündem

Günlük yatırım tüyoları

2016-11-03 11:33 - -

Aslışah Alkoçlar yaşa takıldı!

2016-11-02 11:04 - Magazin

Batalla çocuklar gibi şendi!

2016-11-02 19:32 - Bursaspor

İdo Tatlıses'ten ses itirafı!

2016-10-28 12:28 - Magazin

Deren annesinin kopyası!

2016-11-02 15:25 - Magazin

İlgili Haberler

Nilüfer Atatürk posterleriyle donanıyor

22:22 - Bursa

Sadettin Cangül son yolculuğuna uğurlandı

17:03 - Bursa

Bursa Osmangazi'de 10 bin Ata posteri dağıtılmaya başlandı

16:57 - Bursa

8. Mehmet H. Doğan Ödülü’nün sahibi Hasan Turgut oldu

16:50 - Bursa

El hijyeni enfeksiyonlardan koruyor

16:50 - Bursa

Günün Manşetleri

Sosyal medyaya erişilemiyor

21:01 - Gündem

Bakan Güler açıkladı: ' TUSAŞ'a terör saldırısını PKK yaptı'

20:16 - Asayiş

BRICS Zirvesi'nde Putin ile görüşen Erdoğan TUSAŞ'a terör saldırısını lanetledi

19:24 - Gündem

CHP Genel Başkanı Özel terör saldırısının zamanlamasına dikkat çekti

19:07 - Siyaset

Teröristler TUSAŞ’a gasp ettikleri ticari taksiyle geldi

18:37 - Asayiş